Tankokaide

Tankokaide on Pohjoismaissa laajasti käytetty ja olemme lisänneet sen kysynnän johdosta omaan tuotevalikoimaamme. Tankokaiteet ovat alumiinikaiteita, jotka ovat käytännössä huoltovapaita ja helposti asennettavia. Näissä kaiteissa ei ole käytetty lasia, mutta tankojen ja pylväiden sijoitustapaa reunakauteen ja parvekkeen betoniosan suhteen muuttamalla saadaan aikaan useilta erilaisia ratkaisuja.

Materiaali ja tekniset tiedot

Tankokaiteet valmistetaan RAL värikartan mukaan jauhemaalatuista alumiiniprofiileista. Vakiovärisävyt ovat valkoinen RAL9010, tummanruskea RAL8019 ja tummanharmaa RAL7016. Tankokaide koostuu pystysuorista 20×20 mm neliöputkista. Kaidepylväitä on kahta eri kokoa – 70×30 mm ja 50×30 mm, joissa reunakaiteen leveys on 81 mm tai 61 mm. Erilaisia ratkaisuja on esitetty 3D malleissa.

Kaiteen runkorakenne voidaan asentaa joko parvekkeen lattiapaneelin päälle (teräksisillä kiinnittimillä) tai sen eteen (alumiinikiinnittimillä). Tangot voidaan sijoittaa parvekkeen ulko- tai sisäpuolelle. Tankojen välinen vakio(maksimi)etäisyys on 100 mm. Reunakaiteen korkeus lattiasta on normaalisti 1000-1100 mm. Pylväiden välinen suurin sallittu etäisyys 1200 mm.