Helppokäyttöinen ja käytännöllinen

Lasitettu parveke on vuoden ympäri viihtyisä ajanviettopaikka oman perheen ja ystävien kanssa seurustelemiseen. Parvekkeen lasitusjärjestelmä toimii käytännössä jokaisen parvekkeen kohdalla, sen koosta ja rakenteesta riippumatta. Parvekelasitus nostaa kotisi arvo ja parantaa huoneiston ulkonäköä. Sateet, lumi ja ilmassa leviävät roskat eivät pääse parvekkeelle. Järjestelmässä ei ole mukana pystyprofiileja, joten lasitus ei vaikuta rakennuksen ulkonäköön, vaan antaa sen viimeistelyllä viimeisen silauksen ja suojaa parveketta ulkoisten olosuhteiden vaikutukselta. Se on selvä etu käyttäjän ja rakennuksen julkisivun kannalta.

Löydä uusia käyttötarkoituksia

Suojaisa parveke on turvallinen leikkipaikka lapsille ja lemmikille. Kun parveke on tarkoituksenmukaisesti sisustettu, voidaan sitä käyttää myös kodinhoidossa ja harrastuksiin. Lasitettu parveke on myös täydellinen mausteyrttien ja kukkien viljelyyn.

Helppo käsitellä ja hoitaa

Kestävien kuulalaakeroitujen pyörien ja profiilien yhdistämä rakenne mahdollistaa profiileihin kiinnitettyjen lasien yksittäisen siirtämisen. Reunimmainen lasi avautuu 90 astetta sisäänpäin, seuraava lasipaneeli siirtyy reunimmaisen paikalle ja avautuu sen jälkeen. Näin voidaan siirtää kaikki parvekkeen lasipaneelit avattuina kuin kirjan sivut sisäänpäin seinää vasten ja koko parveke saadaan kokonaan auki. Laseja voidaan siirtää myös erikokoisen ja -muotoisen parvekkeen kulmien yli. Ensimmäisen lasipaneelin voi siirtää tuuletusasentoon. Koska kaikki lasit avautuvat sisäänpäin, lasien peseminen on helppoa ja turvallista.
Lasitetun parvekkeen tärkeimmät edut:

Parveketta voidaan käyttää vuoden ympäri;
Parveke on suojattu sateilta ja myös kosteuden pääsy rakenteisiin on estetty;
Huoneisto pysyy lämpimämpänä;
Parveke toimii parempana melueristeenä;
Parveke on lasten kannalta turvallisempi;
Huoneiston arvo ja turvallisuus paranevat;
Linnut eivät pääse likaamaan parveketta;
Parveke saadaan hyötykäyttöön;
Parvekelasitus parantaa julkisivun ulkonäköä.